Mijn favorieten

Taxeren, een vak apart....


Kijken, bekijken en waarderen. Niets is menselijker dan dat, maar bij het taxeren van onroerend goed zijn de consequenties en belangen groter dan in het dagelijks leven. Uw hypotheekverstrekker, maar ook bijvoorbeeld de fiscus hechten veel belang aan een goed gefundeerd en kwalitatief hoogstaand taxatierapport.

De bank zal namelijk mede op het taxatierapport van een persoonlijk gecertificeerd registertaxateur wel of niet besluiten u de gevraagde hypotheek te verstrekken. De fiscus zal het taxatierapport beoordelen voor bijvoorbeeld het vaststellen van successierechten.

Door de hoge kwaliteit van onze rapporten en de ervaring die Frank Bakker als registertaxateur in deze regio heeft, worden onze taxatierapporten door alle geldverstrekkers van Nederland en de fiscus geaccepteerd. Heeft u een taxatierapport nodig, dan kunt u uiteraard hierover contact met ons opnemen. Tevens treft u onder het kopje taxatie een taxatieopdrachtformulier aan,dat per email aan ons kantoor verzonden kan worden.

Onze tarieven zijn scherp en concurerend en als u binnen drie jaar na het opmaken van een taxatierapport het getaxeerde object via ons kantoor wilt verkopen, dan wordt de taxatienota in mindering gebracht op de courtage bij verkoop!