Mijn favorieten

Alleen een bord TE KOOP is niet genoeg


In de meer dan 40 jaar die Makelaardij Bakker inmiddels actief is op de Helderse onroerend goed markt, heeft het zich, door kwalitatief hoogstaande diensten te verlenen, een sterke positie binnen deze markt verworven.
Er is praktisch geen straat en bijna geen huis meer in Den Helder dat nog geheimen voor ons heeft. Vanaf de watertoren en De Vijfsprong springt ons kantoor op de hoek van de Middenweg / Buys Ballotstraat direct in het oog.

Een woning verkopen is meer dan een bord in de tuin of een biljet op het raam. Het is een samenspel tussen koper en verkoper, waarbij de specifieke deskundigheid van de makelaar het bindmiddel is om zonder noemenswaardige problemen op juridisch, bouwkundig en financieel gebied het verkooptraject tot aan de notaris aan toe te doorlopen. Dat wij voor onze opdrachtgever altijd het beste resultaat voor ogen hebben, is een feit. Wanneer u uw woonhuis, appartement, bedrijfsmatig onroerend goed of uw recreatiewoning wilt verkopen, kunt u ons geheel vrijblijvend uitnodigen. Wij zullen dan met u de gehele verkoopprocedure doornemen. Na opname van het pand zullen wij u adviseren omtrent reële vraagprijs, de te verwachten koopsom en de specifieke verkoopstrategie.
    
In de voortdurend in beweging zijnde onroerend goed markt is het belangrijk dat uw makelaar een "up to date" kennis van deze markt heeft. Het lidmaatschap van de N.V.M. (de brancheorganisatie voor de echte makelaar) en de verplichte bijscholingen waarborgen deze kennis. Na afschaffing van de beschermde titel “makelaar” is Frank Bakker persoonlijk gecertificeerd en derhalve registermakelaar. Voor u betekent dit dat u altijd door een erkend register-makelaar geadviseerd wordt en dat u daardoor verzekerd bent van een deskundig advies.

Ik sta voor u klaar om u, zoals u de afgelopen veertig jaar van ons bestaan gewend bent, te begeleiden bij de verkoop van uw eigen woning of om de woning van uw dromen aan te kopen, zodat u kunt zeggen dat u zich dankzij Makelaardij Bakker “thuis voelt in uw huis”

 

Makelaardij Bakker

Kantoor Vestiging Makelaardij Bakker

Adresgegevens

Buys Ballotstraat 2
1782 HK DEN HELDER
KvK nummer: 67910939
BTW nummer: NL002088722B78

Routeplanner